We kennen allemaal de gratis online patience games. Er zijn zeker een aantal leuke tussen, met mooie graphics, leuke power ups en grappige verhaallijn. Maar als je een tijdje hebt gespeeld, beland je al gauw bij hetzelfde soort game.

Ben je op zoek naar leuke spelletjes, maar ben je al die fantasieloze 1,2,3,4 gameplay zat? Speel gratis spelletjes online of probeer één van de volgende vier spelletjes, waarbij je zult ontdekken dat kaartspelletjes zeker niet saai zijn!

Hearthstone

Dit is een van de meest verslavende games die we in al onze reviews zijn tegengekomen. Het is een fantasierijk kaartspel met geweldige graphics en een zee aan mogelijkheden. Je kunt slechts 30 kaarten gebruiken, het is dus belangrijk dat je de speeldeck zo goed mogelijk samenstelt. In het begin zul je veel verliezen, maar hier leer je veel van en je verdient al snel meer kaarten. De potjes duren zeven tot tien minuten, je zou dus denken dat het een game is dat je even in een korte pauze speelt; dat is ons echter niet gelukt, we zaten zomaar ineens twee uur verder…

Solitaire Tales Live

Heb je even geen zin aan een verhaallijn, of eindeloze missies? Met deze versie van solitaire spring je gelijk in actie. Je speelt tegen een enkel individu, elk op een eigen veld. Het doel is om de gouden kaarten sneller te verzamelen dan je tegenstander. De bediening is soepel en je hoeft niet lang te wachten voor een spel begint. De middeleeuwse muziek en mooie graphics maken het spel helemaal af. Lekker ontspannen kaarten!!

Governor of Poker 2

 

Dit is de leukste online poker game die we zijn tegengekomen,. Geen Las Vegas casino of slot machines, maar een wildwest avontuur!! Deze tycoon poker game heeft grappige graphics en een gameplay dat je uitdaagt om verder te spelen. Met het geld dat je met pokertoernooien verdient, bouw je allerlei winkels en bedrijven en speel je nieuwe locaties vrij. De nadruk ligt nog steeds op poker; je kunt, als je goed kijkt, zelfs zien wanneer je tegenstander bluft!!

Faeria

Als je naar de screenshots kijkt, zou je niet denken dat dit een kaartspel is. Het is inderdaad een bordspel waarbij je kaarten moet verzamelen. De prachtige, sprookjesachtige graphics maken het een waar plezier om in Faeria rond te dwalen. Het doel is om een pad naar de tegenstander te bouwen en troepen naar de overkant te sturen om de vijand te verslaan. Het spel biedt ook een aantal missies waarin je puzzels op moet lossen met behulp van je kaarten, een leuke afwisseling!