Hoezo remmen? Gewoon gas geven!!!! Ben je de denkspelletjeseven zat? Ben je toe aan een adrenaline kick? Bij gratis-games.nl vind je een overzicht van de mooiste en spannendste gratis race games. Tevens, win groots met online casino spelletjes en stay tuned!

De lijst is zeer groot en je zult dan ook zeker wel iets vinden om de loze uurtjes mee te vullen. Onze games zijn trouwens allemaal van topaanbieders en we hebben ze ook uitvoerig getest. Je kunt er dus zeker van zijn dat deze goed werken.

Weet je niet waar je moet beginnen? We hebben enkele spelletjes voor je op een rijtje gezet en we geven je ook gelijk een paar tips mee!

Grand prix en rally

Snelle auto’s, mooie race omgevingen, wedstrijdbekers. Spreekt dit je allemaal aan? Dan ben je zeker op zoek naar een grand prix of rally game. Vaak zijn dit multiplayer games waar je klassement rijdt, maar er zijn ook een aantal andere versies.

Grand Prix Hero is een van de klassiekers. Strak design, simpele controls en auto-upgrades. Ben je op zoek naar een uitdagender spel? Probeer dan eens Rally Point 2, een van de beste realistische rally race spelletjes van dit moment.

Motorcross

Ben je meer van de ruige tweewielers? Check dan onze lijst met motorstunt games. Wil je liever op je motor klassement rijden? Ook dat is mogelijk.

Je moet zeker een keer Moto Trial: USA hebben geprobeerd! De bediening is erg soepel en de graphics zijn prachtig! Let wel, sommige levels zijn vrij pittig! Wil je toch een wat realistischer omgeving? Dan is TT Racer een betere keus.

Funny races

Wat voor race spelletjes je ook leuk vindt, probeer een keer een van de grappige games. Mispak je niet, het zijn zeker niet de makkelijkste!

De RedBull Soapbox racer is echt een must! Je ontwerpt niet alleen je zeepkist, maar ook je baan. Je kunt dus de meest geweldige stunts uithalen, maar het kan ook faliekant misgaan! Deze game staat garant voor een flink aantal lachstuipen.

Truck races

Truck race games worden steeds populairder; zo’n dikke motor en brullend geluid is blijkbaar zelfs online onweerstaanbaar.

Heb je geen idee welke game je moet kiezen? Taxi Truck 2 is een aanrader! Strakke graphics, soepele bediening en best pittige tijdlimieten; kortom, je bent zo twee uur verder. Wil je toch liever in de arena staan? Test dan je skills met Monster Truck Survival, een simpele maar zeer vermakelijke game.

Overige racegames

We kunnen natuurlijk niet alle spelletjes gaan bespreken, het zijn er nogal wat. Maar toch kunnen we het niet laten om je nog enkele tips te geven.

Freeway fury 3 is onze eerste tip. De gameplay is niet nieuw, je rijdt op een drukke snelweg, botst tegen auto’s en je dient het einde te halen. De graphics zijn echter erg leuk en het spel is zo goed in elkaar gezet dat het echt een vermelding waard is!

De tweede tip die we je willen meegeven is Uphill Rush 6. Het is een van de leukste race spelletjes dat we in tijden hebben gespeeld. Je bent eigenlijk aan het racen op een wildwaterbaan in je ondergoed, meer gaan we niet verklappen… Probeer het uit!